Installatie turbines
Start stroomproductie
Oplevering
Tekenen contracten

Wij hebben een vernieuwde website

Klik hier voor meer informatie over het Windpark

Klik hier

Nieuwsbrief

Archief

Klik hier

Vlog

Bekijk hier onze 1e vlog over de heiwerkwerkzaamheden

Klik hier

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte.

Nieuws overzicht

Volg ons ook op Social Media

Windpark Egchelse Heide

Windpark Egchelse Heide heeft nu een vernieuwe website www.windparkegchelseheide.nl

Deze site zal niet meer worden bijgewerkt met het laatste nieuws

 

Bekijk ook

Ons laatste nieuws

Wie zijn wij?

Windpark Egchelse Heide is ontstaan uit een initiatief van melkveehouders Marc Hubers, Peter Bongers en Peter Rooijakkers, die door hun duurzame ambities te delen, het project hebben gebracht waar het nu staat: een lokale energievoorziening, waarin inwoners van Peel en Maas kunnen participeren en waarvan de opbrengsten aanwijsbaar terugvloeien in de gemeenschap van Peel en Maas.

Onze missie en visie

We hebben deze wereld niet geërfd van onze ouders, maar in bruikleen van onze kinderen. Daarom wordt het hoog tijd dat we zorgen dat de wereld toekomstbestendig wordt. De doelstelling van de overheid is om in 2020 14% van de energie duurzaam op te wekken en 2023 16%. Dat vinden wij niet genoeg. De vijf windturbines van Windpark Egchelse Heide kunnen straks samen ongeveer 75% van het particuliere stroomverbruik in de gemeente Peel en Maas opwekken. Uiteindelijk streven we ernaar om Peel en Maas helemaal zelfvoorzienend te maken wat energie betreft. Windpark Egchelse Heide is ontstaan uit een initiatief van melkveehouders Marc Hubers, Peter Bongers en Peter Rooijakkers, die door hun duurzame ambities te delen, het project hebben gebracht waar het nu staat: een lokale energievoorziening, waarin inwoners van Peel en Maas kunnen participeren en waarvan de opbrengsten aanwijsbaar terugvloeien in de gemeenschap van Peel en Maas.

Mogen wij ons voorstellen

Marc en Linda Hubers
info@windparkegchelseheide.nl

Initiatiefnemers windpark Egchelse heide

Peter en Marjon Rooijakkers
info@windparkegchelseheide.nl

Initiatiefnemers windpark Egchelse heide

Peter en Freek Bongers
info@windparkegchelseheide.nl

Initiatiefnemers windpark Egchelse heide

Participeren in Windpark Egchelse Heide

Wil je iets goeds doen voor het milieu, jezelf, voor de toekomst en voor Peel en Maas? Doe dan mee met Peel Energie | om

Door voor € 12,50 per jaar lid te worden van Peel Energie | om wordt je voor een stukje eigenaar van  de coöperatie. Peel Energie | om is op haar beurt weer mede eigenaar van Windpark Egchelse Heide. Je mag dan meedenken meepraten en meedoen met Peel Energie | om. Door klant te worden van Peel Energie | om krijg je in de toekomst bovendien groene stroom van Windpark Egchelse Heide. Wil je lokaal en duurzaam opgewekte energie voor je huis of je bedrijf? Meld je dan nu ook aan als klant van Peel energie | om. Bovendien heb je als klant en lid van Peel Energie | om de kans om tegen een zeer aantrekkelijk rendement van maar liefst 5% te investeren in Windpark Egchelse Heide.

Evenementen

Hier vind u de evenementen gekoppeld aan Windpark Egchelse Heide

Hoe kunnen we je helpen?