Peel Energie

Peel Energie | om is onze toekomst. Samen zorgen we voor een schone omgeving, goed voor onze kinderen en kleinkinderen. Wij zijn Peel Energie | om.

Tijd voor verandering!

Wij zijn de lokale, groene energiemaatschappij van en voor Peel en Maas. Wij leveren lokaal en duurzaam opgewekte energie aan particuliere en zakelijke klanten in de gemeente. De winst vloeit terug naar onze gemeenschap. We ondersteunen projecten van duurzame energie, duurzame technologie en besparing. We doen het voor elkaar en we kunnen jouw inbreng daar goed bij gebruiken!

Je steunt ons door lid te worden voor maar 12,50 per jaar en geeft ons een toekomst door ook de goedkoopste groene stroom te gebruiken.

Peel Energie | om is onze toekomst. Samen zorgen we voor een schone omgeving, goed voor onze kinderen en kleinkinderen. Wij zijn Peel Energie | om 

Klant worden bij Peel Energie | OM
Bekijk ook

Ons laatste nieuws

Wie zijn wij?

Samen met tientallen andere lokale energiecoöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al vier keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

De coöperatie Peel Energie | om levert lokaal en duurzaam opgewekte energie aan particuliere en zakelijke klanten in de gemeente Peel en Maas. Bij Peel Energie | om betaal je voor je energie niet meer dan bij andere energiemaatschappijen. Maar bij ons krijg je als nieuwe klant geen tablet of laptop ‘cadeau’. Het grote verschil is dat bij Peel Energie | om de winst terugvloeit naar de gemeenschap van Peel en Maas. We ondersteunen projecten op het gebied van duurzame energie, duurzame technologie en energiebesparing. We doen het voor elkaar. Jouw inbreng is daarbij meer dan welkom, want bij coöperatie Peel Energie | om kan iedereen behalve klant ook lid worden.
Je kunt je hier aanmelden als nieuwe klant
Bekijk hier de tarieven

Zijn er vragen of wil je graag actief meedoen met onze duurzame ideëen? Stuur ons een mail via info@peelenergie.nl.

Nieuwsbrief decdember 2019

Eerder verstuurde nieuwsbrieven

Onze missie en visie

In het kort: Peel en Maas energieneutraal. Peel Energie | om doet meer dan gas en elektriciteit leveren. Onze missie is om de gemeenschap Peel en Maas binnen enkele decennia energieneutraal te maken. Dat wil zeggen dat Peel en Maas zelf alle energie opwekt die het nodig heeft. Met de realisatie van Windpark Egchelse Heide zijn we al een heel eind op de goede weg. Zodra deze vijf windturbines draaien, kunnen we 75% van het particuliere stroomverbruik lokaal opwekken. Als we met Peel Energie | om, de gemeente Peel en Maas, bedrijven en inwoners de handen in elkaar slaan, kan Peel en Maas uiteindelijk helemaal onafhankelijk van andere energiemaatschappijen worden. Met 100% lokaal opgewekte, duurzame energie en energiebestedingen die in Peel en Maas blijven. We doen het voor elkaar. Wil jij ook klant worden? Klik hier om je aan te melden.

Mogen wij ons voorstellen

Het voltallige bestuur
info@peelenergie.nl

Het bestuur

Ton Hanssen
tonhanssen@gmail.com

Bestuurslid

Jacques Lucassen
admpeelenergie@gmail.com

Penningmeester

Frans Willems
frans.willems@xerox.com

Bestuurslid

Theo Neessen
thneessen@yahoo.com

Voorzitter

Jose Thiessen
info@peelenergie.nl

Vrijwilliger (oud-secretaris)

Inschrijving obligatielening gesloten

U kunt zich niet meer inschrijven voor de obligatielening van Peel Energie. Heeft u zich ingeschreven? Dan ontvangt  u op korte termijn bericht.

Evenementen

Hier vind u de evenementen gekoppeld aan Peel Energie

Word lid van Peel Energie!

Antwoord op al uw vragen.

Je antwoord