Investeren

Meer rendement uit jouw spaargeld met energie uit Peel en Maas INVESTEER IN WINDENERGIE! De leden van energiecoöperatie Peel Energie zijn druk bezig met de realisatie van een windpark langs de Haambergweg van Egchel tot Beringe in de gemeente Peel en Maas. Naar verwachting wordt het windpark in 2020 gerealiseerd. Als inwoner van Peel en Maas kun je meehelpen dit windpark te realiseren door te investeren. Zo draag je niet alleen bij aan het behoud van onze aarde, maar profiteer je ook van een aantrekkelijk rendement op jouw geïnvesteerde spaargeld.

Wie zijn wij?

Investeer in groene energie en jouw regio Als lid van Peel Energie mag je investeren in Windpark Egchelse Heide en in andere duurzame projecten. Dit doe je door het kopen van obligaties. Een obligatie kost € 500,-. De obligaties staan op naam en zijn overdraagbaar binnen de leden van de energiecoöperatie. Dit betekent dat je ook obligaties kunt aanschaffen voor je kinderen of kleinkinderen.

Meedoen is heel eenvoudig

Om te kunnen investeren in obligaties van Windpark Egchelse Heide moet je het volgende doen: Stap 1: Word lid van Peel Energie voor € 25,- per jaar. Alleen leden kunnen investeren. (link) Stap 2: Ga vervolgens naar de pagina investeren Kies voor een van de 2 opties: de kortlopende optie of de langlopende optie. Stap 3: Vul de gevraagde gegevens in. Stap 4: Geef vervolgens aan hoeveel obligaties à € 500,- je wilt aanschaffen. Stap 5: Druk op de knop Registreren Nu sta je geregistreerd op de voorinschrijving. Tot je de definitieve overeenkomst ontvangt en tekent kun je het aantal obligaties nog aanpassen. Het beschikbare aantal obligaties wordt eerlijk onder de inschrijvingen verdeeld, hoeveel jij er uiteindelijk mag kopen wordt bekend gemaakt nadat alle inschrijvingen binnen zijn. Stap 6: Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst waarbij alle investeerders hun toegewezen obligaties mogen tekenen en in ontvangst kunnen nemen. Let op! De obligaties van Windpark Egchelse Heide vallen buiten het AFM-toezicht (zie www.afm.nl)

Evenementen

Hier vind u de evenementen gekoppeld aan Investeren

Word lid van Investeren!

Antwoord op al uw vragen.

Je antwoord