Evenement

Doe mee met Windpark Egchelse Heide

Wil je iets goeds doen voor het milieu, jezelf, voor de toekomst en voor Peel en Maas? Doe dan mee met Windpark Egchelse Heide.

Dit is wat je kunt doen:

1.     Lid worden van Peel Energie | om. Voor €12,50 per jaar ben je lid van energiecoöperatie Peel Energie | om en daarmee voor een stukje eigenaar van de coöperatie. Je mag dan meedenken, meepraten en besluiten. Bovendien heb je de kans om als lid van peel Energie |om tegen een aantrekkelijk tarief mee te investeren in Windpark Egchelse Heide. Je krijgt zelfs voorrang bij toewijzing obligaties.

2.     Investeren. Door te investeren in Windpark Egchelse Heide kun je rekenen op een aantrekkelijk rendement voor je spaargeld. En je weet zeker dat je geld goed besteed wordt. Obligaties leveren een rendement van maar liefst 5% per jaar op, dat is aanzienlijk meer dan u ontvangt voor uw spaargeld bij de bank. Voor meer informatie www.windparkegchelseheide.nl .

3.     Klant worden. De stroom van Windpark Egchelse Heide wordt straks geleverd via Peel Energie | om. Wil je lokaal en duurzaam opgewekte energie voor je huis of bedrijf, dan kun je je nu al aanmelden als klant. Peel Energie is al 5 jaar op rij de groenste leverancier van energie (consumentenbond)

4.     Word gratis lid van de community www.samenduurzaampeelenmaas.nl en blijf op de hoogte van alle mooie projecten en evenementen.

Partner:
Pijler:

Locatie: Online volgen

Aangemaakt op: 01-03-2019 12:52 Bijgewerkt op: 22-02-2020 22:04
Cover image